Sobre nosaltres

Andrea Zamorano (@zp_andrea). Estudiant de Periodisme i Ciències Polítiques a la Universitat Pompeu Fabra. Nascuda a Barcelona i des d’aleshores resident durant més de 19 anys al centre de la ciutat. L’aire més net que respiro és el del Parc de la Ciutadella. Vaig en Bicing a tot arreu així que estic acostumada a respirar el fum que deixen anar els tubs d’escapament. Em preocupa la salut dels meus pulmons i també la de la meva ciutat. Aquests són els dos motius pels quals començo a treballar en aquest blog.

IMG_0375

Clàudia Sacrest (@csacrestm). Estudiant de Periodisme i Dret a la Universitat Pompeu Fabra. D’arrels gironines, vaig començar a viure a Barcelona per estudiar la carrera i des de llavors tinc el cor dividit entre les dues ciutats. M’atrau la vitalitat que desprèn el gran nucli urbà i les oportunitats que aquest ofereix. Tot i així, m’agradaria poder gaudir-ne sense haver de renunciar a un aire net. Amb la voluntat de vetllar per una Barcelona sana pels qui la respiren, emprenc un camí en el que crec, és a dir, el periodisme.

IMG_0368


Mar Vila Pruneda
(@marrvp). Estudiant de Periodisme i Ciències Polítiques a la Universitat Pompeu Fabra. Vaig néixer a la Barcelona post-olímpica, espina que sempre portaré clavada. Aquella il·lusió per una Barcelona millor és la que m’impulsa ara a preocupar-me per la situació ambiental de la meva ciutat. Des de que vaig sentir un pneumòleg dir que és millor no fer esport que fer-ho pel centre de Barcelona, intento evitar sortir a córrer per la Diagonal. Ho substitueixo per sortides en bici o a peu per Vallromanes, petit poble del Vallès on hi faig mitja vida. Encara que això m’encanta, m’agradaria passejar per l’Eixample sense patir pel que estic respirant.

IMG_0388

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s